Επτά νέους εργαζόμενους και παρά το γεγονός ότι με νόμο είχαν ανασταλεί οι προσλήψεις λόγω κρίσης από το 2010, απέκτησε το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας.

Η καταγγελία έγινε από αντιπολιτευόμενη παράταξη της δημοτικής αρχής, όμως με επιστολή του προς την Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του 9,84 υποστήριξε ότι οι εν λόγω προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν βάσει του μεταγενέστερου νόμου του 2011 στον οποίο προβλέπεται μπορούν να γίνουν νέες συμβάσεις περιορισμένες κατά ποσοστό 50% σε σχέση με αυτές του 2010 και κατά 10% ανά έτος έως το 2015.

Το Υπουργείο Εσωτερικών με τη σειρά του απάντησε ότι η διάταξη περί απαγόρευσης προσλήψεων στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις των ΟΤΑ είναι ειδική και υπερισχύει κάθε άλλης διάταξης.

Τελικά με πρωτοβουλία του Λέανδρου Ρακιντζή η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την ποινική διερεύνησή της.

Την ίδια περίοδο κατέλαβε θέση γενικού διευθυντή στο δημοτικό ραδιόφωνο άνθρωπος που δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου.

Μετά την παρέμβαση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και την κήρυξη της προσλήψής του ως παράνομης η διοίκηση του 9,84 άλλαξε... τον κανονισμό του σταθμού και προέβλεψε ότι μπορεί να καταλάβει θέση γενικού διευθυντή κάποιος που στερείται πτυχίου ΑΕΙ.