current views are: 2

13 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση16:13

Οι Φιλιππινέζες του Πέτρου και ο νέος (ιντερνετικός) όμιλος

Νέα επιχειρηματικά ανοίματα επιχειρεί ο Πέτρος Κωστόπουλος, βάζοντας μπροστά το όνομα της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού.

Δημοσίευση 16:13’
αρθρο-newpost

Νέα επιχειρηματικά ανοίματα επιχειρεί ο Πέτρος Κωστόπουλος, βάζοντας μπροστά το όνομα της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού.

Νέα επιχειρηματικά ανοίματα επιχειρεί ο Πέτρος Κωστόπουλος, βάζοντας μπροστά το όνομα της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού.

Μπορεί η Imako να πτώχευσε και δεκάδες εργαζόμενοι να βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο, χωρίς να λάβουν τα χρήματα και τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, εντούτοις ο εκδότης των life style περιοδικών συνεχίζει να απολαμβάνει τις ανέσεις του στην πολυτελή βίλα που διατηρεί στη Μύκονο (1.500 τ.μ.) αλλά και την παροχή υπηρεσιών από τις Φιλιππινέζες που εργάζονται ακόμη στη χλιδάτη κατοικία του στην περιοχή της Φιλοθέης (1.200 τ.μ.)

«Εγώ φαλίρισα προσωπικά. Δεν μου ανήκει τίποτε από αυτά που έχτισα έπειτα από 32 χρόνια. Ούτε σπίτια (ναι, μου τα παίρνουν) ούτε χρήματα». Αυτό έλεγε στη «δακρύβεχτη» επιστολή του προς τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ τον Φεβρουάριο του 2012 ο έκπτωτος εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος.

Φαίνεται όμως πως το «δωράκι» της Eurobank έδωσε και πάλι «ανάσα» στον Πέτρο Κωστόπουλο που ενώ οφείλει εκατομμύρια ευρώ… επιχειρεί να στήσει προσεχώς μεγάλο ιντερνετικό όμιλο! Εκείνος κινεί τα νήματα και κλείνει τις διαφημίσεις, με τη σύζυγο να βάζει το όνομά της στα νέα του επιχειρηματικά σχέδια.

Υ.Γ.: Για το θέμα της ιδιότυπης ασυλίας που απολαμβάνει ο Κωστόπουλος από τη Εurobank (χρωστάει 13 εκατ. ευρώ), διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά.