current views are: 1

16 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση13:29

Eurobasket στον ΑΝΤ1

Από τον ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Σλοβενία.

Δημοσίευση 13:29’
αρθρο-newpost

Από τον ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Σλοβενία.

Από τον ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Σλοβενία, όπως ανακοίνωσε το κανάλι του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα:

“Όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας, τα Μεγαλύτερα Ντέρμπι του Τουρνουά και η τελική φάση θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1.Από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι έλληνες τηλεθεατές την μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Eurobasket 2013, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα γήπεδα της Σλοβενίας..

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Νίκος Ζήσης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και τα άλλα παιδιά της Εθνικής Μπάσκετ, θα πρωταγωνιστήσουν τον  Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1, στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν και πάλι την κορυφή της Ευρώπης.

Η πρώτη φάση του Eurobasket 2013 αρχίζει στις 4 Σεπτεμβρίου και η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά: τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ιταλία και τη Φινλανδία.

Το Εurobasket 2013 της Σλοβενίας αποτελεί το αθλητικό ορόσημο της χρονιάς και το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1, με ζωντανές μεταδόσεις, συνδέσεις, ανταποκρίσεις, ειδικές εκπομπές και φυσικά μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων θα μεταφέρει τις προσπάθειες του Σπανούλη, του Πρίντεζη και των υπόλοιπων “χρυσών” παιδιών του ελληνικού μπάσκετ.

Ο ΑΝΤ1 εκτός από τους αγώνες της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων στο πλαίσιο του Eurobasket 2013  θα μεταδώσει επίσης τηλεοπτικά και πολλά από τα μεγάλα ντέρμπι των υπόλοιπων Ομίλων του  τουρνουά, καθώς και το σύνολο της τελικής φάσης.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε απευθείας από τη FIBA τα τηλεοπτικά δικαιώματα της «ελεύθερης» τηλεοπτικής μετάδοσης της διοργάνωσης για την Ελλάδα και θα συντροφεύσει την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων στην πορεία προς την κατάκτηση του τροπαίου ή ενός μεταλλίου καλύπτοντας κάθε πτυχή της αγωνιστικής προσπάθειάς της.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα «χτυπά» στα γήπεδα της Σλοβενίας από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιωτικό κανάλι θα μας μεταφέρει τον παλμό του μεγάλου ραντεβού του Mπάσκετ”.