current views are: 1

18 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση15:27

Το 2013 ήταν μια καλή χρονιά για τον ΣΚΑΪ

Μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά έκλεισε για τον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 15:27’
αρθρο-newpost

Μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά έκλεισε για τον ΣΚΑΪ.

Μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά έκλεισε για τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου ανέβασε τα ποσοστά θεαματικότητάς του, κάτι που αποδεικνύεται από τους αριθμούς, που σε αυτή την περίπτωση… λένε την αλήθεια.
 
Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ “τερμάτισε” μέσα στην πρώτη τριάδα της κούρσας των τηλεοπτικών καναλιών, “γράφοντας” ένα ποσοστό της τάξης του 12%. Αυτό επιτεύχθηκε με το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης από τις 6 το πρωί, όσο και ψυχαγωγίας από το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Τα επιτελικά στελέχη του σταθμού είχαν σχεδιάσει επιτυχημένα, όπως αποδείχθηκε, το πρόγραμμα. Ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Παναγόπουλος και ο σύμβουλος του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου, Κώστας Κιμπουρόπουλος, συνεργάστηκαν άψογα με όλη τη δημοσιογραφική ομάδα του Φαλήρου, που σε αυτές τις δύσκολες εποχές κατάφερε να πιάσει τον παλμό της επικαιρότητας και με την παρεμβατικότητα, αλλά και την αξιοπιστία της να πείσει το κοινό.
 
Η πρώτη καλημέρα ακουγόταν από τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου και τη σκυτάλη του άκρως ενημερωτικού πρωινού προγράμματος έπαιρνε η Πόπη Τσαπανίδου. Στη συνέχεια η Εύα Αντωνοπούλου έδινε μια ξεχωριστή νότα στην ενημέρωση με μια δεύτερη ματιά στην ειδησεογραφία, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να αποκαλύπτει στη δική του εκπομπή, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, ειδήσεις και πτυχές της επικαιρότητας με το δικό του τρόπο. Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου εμφανίζονταν όλα τα “βαριά χαρτιά” του σταθμού όπως η Ελένη Καλογεροπούλου και οι “μάχιμοι” δημοσιογράφοι από όλα τα ρεπορτάζ.
 
Η εβδομάδα έκλεινε με τον απόλυτο νικητή του Σαββατοκύριακου στην κούρσα των ενημερωτικών εκπομπών: τον Γιώργο Αυτιά, που με τη συνεργάτιδά του Μάγδα Τσέγκου “στρίμωχναν” τους πολιτικούς -συνήθως- καλεσμένους τους, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες και ειδήσεις από τα τρέχοντα θέματα.