Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν  οι Χρήστος Παναγόπουλος και Γιάννης Κουρτάκης, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, είναι πιθανό να τους οδηγήσουν στα δικαστήρια. Όλα άρχισαν όταν ο Χρ. Παναγόπουλος] βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ στον οποίο είναι διευθύνων σύμβουλος και κατακεραύνωσε τη διαιτησία του Καλόπουλου.

Ο Κουρτάκης, απάντησε μέσω του parapolitika.gr., κάνοντας επίθεση εναντίον του Παναγόπουλου. λέγοντας ότι “ο Μαρινάκης που κατέχει το 20% του ΣΚΑΙ, τα έχει πάρει άγρια στο κρανίο με τα καμώματα του πρώην προέδρου της ΕΡΤ” και κάνοντας λόγο για  διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στην ΕΡΤ εξαιτίας «αμαρτωλών» συμβάσεων, διώκονται ποινικά και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στελέχη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής κατά την τριετία της προεδρίας του Χρ. Παναγόπουλου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΙ, με επιστολή του (fimotro.blοgspot.com) ανταπάντησε λέγοντας ότι  σκουλήκια όπως ο δημοσιογράφος Κουρτάκης δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να εξαφανιστούν για το καλό των ηθικών και τίμιων ανθρώπων”.
Ο Κουρτάκης υποστήριξε ότι τον στοχοποίησε και ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη: “έφτασε στο σημείο να ζητήσει δημοσίως την «εξαφάνισή» μου, επιλέγοντας συνειδητά να με στοχοποιήσει και προτρέποντας σε πιθανές κακουργηματικές πράξεις εις βάρος μου. Το λόγο έχει πλέον η αστική και ποινική δικαιοσύνη”.
Οι πληροφορίες όμως θέλουν και τον Παναγόπουλο να προσφεύγει στη δικαιοσύνη, για τα όσα γράφτηκαν στο site στο οποίο μετέχει ο Κουρτάκης και που τον εμφανίζουν σαν διαπλεκόμενο.