current views are: 3

23 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση09:48

Η Ελένη Τσολάκη δεν ξέρει που είναι η Πελοπόννησος

Χρόνια τώρα η ασχετοσύνη γίνεται παντιέρα στην τηλεόραση. 

Δημοσίευση 09:48’
αρθρο-newpost

Χρόνια τώρα η ασχετοσύνη γίνεται παντιέρα στην τηλεόραση. 

Χρόνια τώρα η ασχετοσύνη γίνεται παντιέρα στην τηλεόραση. Για κάποιο λόγο η αμορφωσιά θεωρείται χαριτωμένη και φιλική στο κοινό, που το θεωρούμε γενικά αναλφάβητο, σαν αυτούς που αναλαμβάνουν τη διασκέδαση του, η οποία έχει ευθύνη της συναισθηματικής και όχι μόνο παιδείας.

Η νεαρή Ελένη Τσολάκη είναι πολύ συμπαθής και γενικώς έχει δεχτεί υποδοχή ευνοϊκή από τον τύπο, με την επιλογή τη να έρθει απ την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Και όμως δεν ξέρει που είναι η Πελοπόννησος! Έψαχνε στο χάρτη της τη Πελοπόννησο και έδειξε την Στερεά Ελλάδα τελικά. Οι συνεργάτες της την ώρα που ήθελε να μας πει τον καιρό την ενημέρωσαν πως έδειχνε λάθος και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι με το μόνιτορ είδε τα πάνω κάτω! Μετά έβαλε και τα γέλια!

Από τον καιρό που μια συνεργάτης της Εκατέρου είχε αγνοία όταν έλεγε τον καιρό ακόμα και στο να ξεχωρίσει την θάλασσα απ’ τη στεριά και που η Φαίη Σκορδά έδειχνε ως Αίγιο το Αιγαίο και το όριζε ως Αίγιο Πέλαγος, θεωρούταν αστείο να μη σκαμπαζεις ποια είναι η χώρα σου. Από νέες και πιο καλλιεργημένες όμως παρουσιάστριες κ. Τσολακη μου, οι απαιτήσεις είναι πλέον περισσότερες. Και ο ανταγωνισμός…

Α. Τ.