current views are: 1

2 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση10:10

Ποιοι φλερτάρουν για το πρωινό του MEGA;

Παρελθόν από το κανάλι της Μεσογείων αποτελούν πλέον Λιάγκας – Σκορδά, οι οποίοι από χθες Πέμπτη ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ANT1. 

Δημοσίευση 10:10’
αρθρο-newpost

Παρελθόν από το κανάλι της Μεσογείων αποτελούν πλέον Λιάγκας – Σκορδά, οι οποίοι από χθες Πέμπτη ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ANT1. 

Παρελθόν από το κανάλι της Μεσογείων αποτελούν πλέον Λιάγκας – Σκορδά, οι οποίοι από χθες Πέμπτη ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ANT1. Οι πιθανοί αντικαταστάτες τους στην πρωινή ζώνη του MEGA, αρκετοί και έχουμε και λέμε:

– Ναταλία Γερμανού: Έχει αποδεσμευθεί πλέον από τον ALPHA και γνωρίζει πολύ καλά τα τηλεοπτικά πράγματα. Μπορεί να σταθεί επάξια σε μία καθημερινή πρωινή εκπομπή αρκεί να… ξυπνά νωρίς! Αυτή την περίοδο πολιορκείται συγχρόνως και από το STAR, για την παρουσίαση ενός βραδινού talk show.

– Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο παρουσιαστής έχει πολλές πιθανότητες να μεταφερθεί στο πρωινό, αφού το έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία και είναι μία πρόταση που τον ενδιαφέρει αρκετά. Μόλις γυρίσει από τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Νάξο, θα πέσει στο τραπέζι συζητήσεων η πρόταση και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

– Γιώργος Καπουτζίδης: Θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Μεγάλου Καναλιού, το οποίο σκέφτεται σοβαρά να ποντάρει σε εκείνον, βάζοντας στο πλευρό του μία γυναίκα. Στρέφονται στη Μαρία Μπεκατώρου -στην οποία έπεσε ήδη τηλεφώνημα από τους ιθύνοντες- αλλά και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στο MEGA επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με την αιφνίδια αποχώρηση των δύο παρουσιαστών, ενώ ανακλήθηκε η καλοκαιρινή άδεια της κα. Έλενας Κατραβά προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο κενό που παρουσιάζεται στην πρωινή ζώνη του σταθμού.