current views are: 1

8 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση15:01

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Με άλλο αέρα… ενημέρωσης

Έναν άλλο αέρα ενημέρωσης, πιο χαλαρό, πιο ανθρώπινο, με χιούμορ και αμεσότητα φαίνεται να “ψήνει” ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τις δύο τελευταίες μέρες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Δημοσίευση 15:01’
αρθρο-newpost

Έναν άλλο αέρα ενημέρωσης, πιο χαλαρό, πιο ανθρώπινο, με χιούμορ και αμεσότητα φαίνεται να “ψήνει” ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τις δύο τελευταίες μέρες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Έναν άλλο αέρα ενημέρωσης, πιο χαλαρό, πιο ανθρώπινο, με χιούμορ και αμεσότητα φαίνεται να “ψήνει” ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τις δύο τελευταίες μέρες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Μετά από ένα χειμώνα δίπλα την Εύα Αντωνοπούλου – όπου παίζει εμφανώς “δεύτερο βιολί” – και μετά από δυο βδομάδες με τη Σύλβια Κλιμάκη, με την οποία έδεσαν καλά, ο δημοσιογράφος αποδεικνύει ότι έχει… και το δικό του προσωπικό τηλεοπτικό στυλ. 

Ήδη από την εκπομπή της Τετάρτης, μπορεί να έκανε δυο σαρδάμ με το “καλημέρα”, αλλά λεπτό με το λεπτό γίνεται καλύτερος. Κυρίως, με την ηρεμία και το κέφι του λύνει τους συνομιλητές του και κάνει τα θέματα της επικαιρότητας ενδιαφέροντα, άσχετα με το περιεχόμενό τους. Κι αυτό γιατί δεν διακόπτει τους καλεσμένους του, τους αφήνει να “παίξουν μπάλα”, κρατάει πολιτικές ισορροπίες, “πασάρει” σωστά, δεν αγχώνει και δεν αγχώνεται. Βέβαια, έχει ένα ύφος και λεξιλόγιο που κάποιοι θα βρίσκουν πάντα ενοχλητικό. Όμως, από τη μία είναι φανερό πως έχει διαβάσει πολύ κι από την άλλη δεν είναι “σνομπαρία”.

Όσο για το μέλλον, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι του ζητηθεί από τον ΣΚΑΙ, στον οποίο δίνει μια πολλές λύσεις, τόσο στο ραδιόφωνο (όπου έχει μακρά εμπειρία), όσο και στην τηλεόραση. Άλλωστε, φαίνεται ότι το “ευθέως”, ίσως το επεισοδιακότερο τοκ-σόου της τελευταίας σεζόν, παίρνει το πράσινο φως για να συνεχίσει. 

Εφόσον κρατήσει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του κι εξακολουθήσει να παίρνει μαθήματα, ο Μπογδάνος, με την τρέλα και τον επαγγελματισμό του, είναι ικανός να καθιερωθεί, να αποκτήσει ακόμα φανατικότερους οπαδούς – και ακόμα πιο αφοσιωμένους αντιπάλους. Το σίγουρο είναι, ότι ο τριαντάρης δημοσιογράφος (εδώ που τα λέμε, από τις λίγες φρέσκιες φάτσες στο γυαλί) έχει καταφέρει να μην περνά απαρατήρητος. Κι αυτό ίσως να αποτελεί μία συνταγή επιτυχίας.