Η Nova και η Euroleague Basketball ανανέωσαν την συμφωνία τους και έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις κορυφαίες ομάδες και τους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ της Ευρώπης μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, μέσα από τα κανάλια Novasports.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την απευθείας μετάδοση των 11 από τους 12 αγώνες, κάθε αγωνιστικής στην φάση των ομίλων, τους 7 από τους 8 αγώνες στη φάση του TOP 16 καθώς και αγώνες από τα Play offs (συμπεριλαμβανομένων αγώνων των ελληνικών ομάδων) έως και το Final Four, προσφέροντας συνολικά στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, περισσότερους από 200 αγώνες σε απευθείας μετάδοση!

Με τις σημαντικές επιτυχίες του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα και το βαρύτιμο τρόπαιο να έρχεται στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου για την διοργάνωση της Euroleague διαρκώς ανεβαίνει.

Τα κανάλια Novasports με την δημοσιογραφική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Συρίγου και αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκο Παπαδογιάννη, Γιώργο Συρίγο, Νικήτα Αυγουλή, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Τάσο Μπαϊρακτάρη και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων, θα συνεχίσei να προβάλλει την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις.

Η Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας με την Euroleague μέχρι και τη σεζόν 2016-2017 επεσήμανε: «Η επέκταση της συμφωνίας μας με τη Euroleague μόλις λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.