Συνέλευση των εργαζομένων στη Μίνωος ορίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) με θέμα τα χρωστούμενα τριών μηνών. Ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων είπε ότι έως τις 20 Σεπτεμβρίου, πιστεύει πως θα μπορέσει να βάλει ένα ποσό από τους τρεις μήνες που χρωστάει στο προσωπικό.. Το θέμα είναι ότι μέχρι τοτε οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία θα κοντεύουν να κλείσουν τέσσερις μήνες απλήρωτοι.

Στο Κέρδος οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη δεύτερη εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων, καθώς ο βασικός μέτοχος Θωμάς Λιακουνάκος δεν έχει καταβάλει ακόμη τα δεδουλευμένα έξι μηνών! Το ίδιο και στην Εξπρές όπου έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να πληρωθούν και οι κινητοποιήσεις κρατούν περισσότερο από δύο μήνες.

Δύο με τρεις μήνες απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι και στην εβδομαδιαία εφημερίδα Επενδυτής των Σκαναβή- Μπενέκου ενώ παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και στον Ελεύθερο Τύπο.

Αγνωστο παραμένει από πότε έχουν να πληρωθούν στην εφημερίδα Η Ελλάδα αύριο καθώς ο εκδότης-διευθυντής συνεχώς υπόσχεται πως θα εξοφλήσει.