Τα «Κλεμμένα Όνειρα» αρχίζουν τον Οκτώβριο, όπου θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του MEGA.

Ανατροπές, εξελίξεις και η αγωνία να χτυπά κόκκινο... Στο τέλος του πρώτου κύκλου είχαμε μείνει στον επεισοδιακό γάμο του Σταύρου και της Φαίης. Στα νέα επεισόδια θα δούμε τη νύφη (Φαίη) λιποθυμά μετά το δηλητήριο που είχε το περιδέραιο του λαιμού που της είχε στείλει ο Άρης, ενώ η Βίκυ, καθώς πηγαίνει μόνη στο γάμο του μονάκριβου γιου της, δεν υποψιάζεται τι πρόκειται να ταράξει τη ζωή της... Ο γάμος γίνεται χωρίς τη Βίκυ, που πέφτει στον δρόμο και τραυματίζεται πολύ βαριά. Βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Ο Μαλτέζος, που τυχαία βρίσκεται μπροστά στο συμβάν, μετά από αυτό αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στη Βίκυ και προσπαθεί με κάθε τρόπο και κρυφά από την οικογένειά της να σώσει τη ζωή της. Ο Μαλτέζος συνειδητοποιεί ότι η Βίκυ είναι ο μεγαλύτερος έρωτάς της ζωής του και η αγωνιά για να διασωθεί η υγεία της. Μετά τον γάμο δεν ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ζει τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, καθώς βρίσκεται στο προσκέφαλο της μητέρας του, που χαροπαλεύει. Ο Μαλτέζος καθώς γνωρίζει ότι ο Σταύρος είναι ο γιος του, επιθυμεί διακαώς να του μιλήσει και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ο Σταύρος όταν μαθαίνει ότι ο Μαλτέζος είναι ο πατέρας του, θα τον αντιμετωπίσει ανάλογα, αλλά και η Άννα που έχει χάσει τον αγαπημένο της Μπίλλυ θα ορκιστεί να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Μαλτέζο και θα βγάλει στη φόρα τα γεγονότα του παρελθόντος.

Τέλος, ο Άρης μετανιώνει για το μεγάλο κακό που έκανε στη Φαίη και τον Σταύρο, δίχως να μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για όσα προκάλεσε η συμπεριφορά του». Τις τηλεοπτικές αποκαλύψεις έκανε η Άννα Αδριανού, σεναριογράφος της δραματικής σειράς, στο περιοδικό Τηλεθεατής.