Τι σύγχυση να επικρατεί εκεί στο Star άραγε; Εψές αργά πέφτανε τα σουπεράκια για τις ειδήσεις στο δακρύβρεχτο τούρκικο που προηγείται. Κοιτάμε τι να δούμε! «Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων» γράφανε οι αστέρες «στις 19κ45, με τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου»!!!

Τι να πούμε και εμείς; Αυτοί κάτι θα ξέρουν παραπάνω! Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Μετά κάτσαμε να δούμε λίγο και το δελτίο, να τσεκάρουμε ποιος ήταν πράγματι ο παρουσιαστής του και είδαμε τη Μάρα Ζαχαρέα, κανονικά στη θέση της ως παρουσιάστρια, αλλά αγνώριστη! Βαμμένη σαν την Ελεονώρα Μελέτη ή τη Νικολέτα Ράλλη. Η πληγή που άφησε πίσω της η Πετρούλα όσον αφορά το μέικ απ και τα μαλλιά μοιάζει με σεισμογενές ρήγμα που αφήνει ακόμη ρίχτερ. Τόσο πολύ μέικ απ, λες και θα έλεγε η γυναίκα ειδήσεις από τα έργα και τις νύχτες της περιπετειώδους ζωής της Πάολα. 

Κύριε Κυριακόπουλέ μου, με όλο το θάρρος που παίρνω μόνη μου και το σέβας που σας αρμόζει, όταν κάνουμε ενημέρωση με σοβαρές προσωπικότητες της δημοσιογραφίας που έχουν δώσει ευπρεπή δείγματα γραφής στη μακρόχρονη πορεία τους, δεν έχουμε καβούρια στις τσέπες, πληρώνουμε και κανέναν άνθρωπο, να βγάζει αξιοπρεπή την εικόνα των συνεργατών μας. 

Είναι δύσκολο ξέρω να αποτινάξεις από πάνω σου τόση Μαλλιωτάκη καλεσμένη και τόσα αφιερώματα στη Μαριάννα Ντούβλη. Θέλει όχι μόνο καλή πρόθεση αλλά και καμία αμοιβή παραπάνω.

Α.Τ.