current views are: 1

26 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση03:46

Σκορδά και σύζυγος: Από «Πρωινό Μου» σε «Πρωινό» σκέτο!

Η κα. Φαίη Σκορδά και ο σύζυγός της, θα ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες το πρωινό τους ταξίδι στον AΝΤ1. 

Δημοσίευση 03:46’
αρθρο-newpost

Η κα. Φαίη Σκορδά και ο σύζυγός της, θα ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες το πρωινό τους ταξίδι στον AΝΤ1. 

Η κα. Φαίη Σκορδά και ο σύζυγός της, θα ξεκινήσουν σε λίγες εβδομάδες το πρωινό τους ταξίδι στον AΝΤ1. Ήδη το πρώτο μικρής διάρκειας διαφημιστικό τους, είναι στον αέρα, δείχνοντας τους, υπέρκομψους και αμπιγέ, σε μια πολύ στυλάτη και μοδάτη κουζίνα να ετοιμάζουν καφέ και φρυγανιές, εναρμονισμένοι με το κλίμα της εποχής, που όλες οικογένειες παίρνουμε πρωινό μαζί, μες στα αβγοτάραχα και τα μπρικ.

Η ομάδα τους, λέει είναι έτοιμη. Αμετακίνητη στο πόστο της, η απολαυστική Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια. Σταρ πάντα της κουζίνας είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ στα θέματα διακόσμησης θα αναφέρεται ο αγαπημένος και ανθρωπινός Σπύρος Σούλης. Στο πάνελ θα βρίσκονται, ο Γιώργος Λιανός, ως άλλος Ουγγαρέζος του ΑΝΤ1, που όπου μπορούν τον βάζουν ως πολυεργαλείο, η Σάσα Σταμάτη και η Λάουρα Νάργες. Στη αρχισυνταξία θα βρίσκεται η έμπειρη Ελεάνα Τριφύδου, η οποία θα βγαίνει στην εκπομπή, με το γνωστό της πληθωρικό λόγο.

Ευφάνταστη όμως και μες στη δημιουργικότητα είναι η αλλαγή του τίτλου, που μας ξάφνιασε, αφήνοντας μας εμβρόντητους. Ήταν γνωστό από το κανάλι ότι θα ονομάζεται «Πρωινό ΑΝΤ1», αλλά τελικά ο τίτλος θα είναι «Το Πρωινό», σκέτο. Μα που τα σκέφτονται οι άτιμοι!
 
Α.Τ.