current views are: 1

2 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση03:42

Απόστολος Γκλέτσος: Είπε «ναι» στον Λαζόπουλο, ως διάλειμμα από τη δημαρχία!

Δεν πηγαίνει πια σε εκπομπές. Δεν ασχολείται με την υποκριτική. Δεν κάνει κοσμική ζωή. 

Δημοσίευση 03:42’
αρθρο-newpost

Δεν πηγαίνει πια σε εκπομπές. Δεν ασχολείται με την υποκριτική. Δεν κάνει κοσμική ζωή. 

Δεν πηγαίνει πια σε εκπομπές. Δεν ασχολείται με την υποκριτική. Δεν κάνει κοσμική ζωή. Ο Απόστολος Γκλέτσος δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος και ευτυχής με τη ζωή του στην Στυλίδα και λέει πως: «Οι άνθρωποι στη Στυλίδα δεν έχουν δουλειά. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε καθημερινά την κατάσταση και τη ζωή των κατοίκων. Η ζωή είναι πιο φθηνή εκεί. Ο μισθός του δημάρχου είναι 1400 ευρώ καθαρά. Μένω με τους δικούς μου και τώρα πια το απολαμβάνω. Απολαμβάνω την παρέα τους και τη φροντίδα της μάνας μου. Περνάμε υπέροχα».

Αξιοσημείωτο πως ενώ έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του είπε μόνο ένα ναι. Για μια και μόνη συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο. «Μου έκανε την τιμή να με φωνάξει να παίξω σε ένα αυτοτελές επεισόδιο στον Alpha και είπα ναι! Θα κάνουμε κάποια γυρίσματα. Ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ. Θα κάνουμε τους «Μικρούς Μήτσους», όπου ο Λάκης κάνει μια πλούσια κυρία και εγώ, έναν φυλακισμένο που συναντιούνται μέσα και κάνουν διάλογο».

Σύμβολο μιας εποχής, παθιασμένος, ωραίος με κάθε αισθητικό κριτήριο σε μήκη και πλάτη της γης, ο Γκλέτσος συνεχίζει τη ζωή με τον δικό του τρόπο και πολλές αρνήσεις. Ευπρόσδεκτη λοιπόν, η μοναδική του υποκριτική κατάφαση…