current views are: 1

2 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση12:45

ΠΟΕΣΥ: Παραλήρημα νεοναζιστών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν εργαζόμενοι στον τύπο από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δημοσίευση 12:45’
αρθρο-newpost

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν εργαζόμενοι στον τύπο από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν σήμερα εργαζόμενοι στον τύπο από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει με φρίκη και αποτροπιασμό το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων.

Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο. Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση”.