Ο Γιώργος Παπαδάκης, αγαπημένος παρουσιαστής του τηλεοπτικού κοινού, μίλησε σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, τους συνεργάτες αλλά και την τηλεοπτική του επιστροφή μετά το καλοκαίρι.

Σε ό, τι αφορά το συμβόλαιό του δήλωσε: «Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Δεν έχουμε πια συμβόλαια. Το μόνο πράγμα που έχω πει και θα ξαναπώ είναι ότι εγώ θα φύγω από την τηλεόραση, δεν θα με... φύγουν. Εννοώ από την οθόνη της τηλεόρασης, γιατί από τη δημοσιογραφία δεν πρόκειται να φύγω ποτέ». 

Για τους συνεργάτες τους Ντίνο Σιμόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, είπε: «Είναι επιλογή μου 100% να είναι μαζί μου. Είμαι πάρα πολύ απαιτητικός, απόλυτος και εργασιομανής, τους αλλάζω τα φώτα, αλλά είμαι και φίλος τους. Αν γίνει άρση απορρήτου θα βρουν μόνο τον δικό μου αριθμό στα κινητά τους! Και θα πρέπει να τονίσω ότι πήγαν πολύ καλά το καλοκαίρι. Επιτέλους, ο ΑΝΤ1 έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, εμπιστεύτηκε τους ανθρώπους του».

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει αποδείξει ότι υπάρχουν τελικά τηλεοπτικές συνταγές και ξέρει πολύ καλά πώς να της πετυχαίνει! 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην TV, σημειώνοντας μόνο πρωτιές, δεν είναι και λίγα...