Είναι η γεύση της δημοσιότητας τέτοια που οι φιλίες διαρκούν λίγο, οι σχέσεις είναι ευκαιριακές και η προβολή, οι αμοιβές, η ισχυροποίηση του εγώ, σβήνει κάθε ανθρώπινο αντανακλαστικό.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον σύζυγο της κα. Σκορδά, που τιμά τις φιλίες του και δεν εξετάζει αν θα πει «γεια» στους ισχυρούς, αδιαφορώντας για όσους θεώρει αδύναμους. Γι΄ αυτό και για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του και μίλησε καταρχήν για τον Πέτρο Κωστόπουλο, κρίνοντας τον με θερμά λόγια.

Δηλαδή είπε: «Μια χαρά είναι ο Πέτρος. Του εύχομαι καλή επιτυχία». Τον ενέκρινε δηλαδή και μεγαλόκαρδος, του εύχεται κιόλας, κάνοντας τίμιο παιχνίδι. Όσο για τον «κολλητό» του μέχρι πρότινος Δημήτρη Ουγγαρέζο, το αγαπημένο παιδί του Mega, που στα χέρια πια τον σηκώνουν, είπε:

«Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ' τα κανάλια. Σε καμία περίπτωση η σχέση με τον Δημήτρη δεν έχει να κάνει με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Τον Δημήτρη τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον είχαμε βάλει τρία χρόνια με τη Φαίη στην οικογένειά μας. Γι' αυτό όταν συμβαίνει κάτι μες στην οικογένεια, καλό είναι να μην τα δημοσιοποιούμε». Ναι! Καλό είναι…

Α.Τ.