“Καζάνι που βράζει” ο ΔΟΛ εξαιτίας των προτάσεων του Παναγιώτη Κουβουτσάκη. Ο νέος ισχυρός άνδρας του Οργανισμού, μπορεί να μην έχει θεσμική θέση, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενισχύει κεφαλαιακά την περίοδο αυτή την εταιρεία και είναι σε θέση να κάνει προτάσεις και σχεδιασμούς για την “εξυγίανσή” της. 

Οι εισηγήσεις αυτές είναι που σκορπούν πανικό στους εναπομείναντες εργαζόμενους του ΔΟΛ καθώς προτείνονται σκληρές περικοπές και απολύσεις, σε τέτοιο σημείο που σε λίγο καιρό, ο όμιλος θα είναι αγνώριστος. Ο ΔΟΛ κινδυνεύει να χαθεί για να εξοικονομηθούν 3 εκατ. ευρώ, όπως λέγεται χαρακτηριστικά.

Τόσο ο διευθυντής των “Νέων” Χρήστος Μεμής, όσο και ο διευθυντής του “Βήματος”, Αντώνης Καρακούσης, είναι κάθετα αντίθετοι με το νέο γύρο επιπλέον απολύσεων. Όμως η ενόχληση είναι μεγαλύτερη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Π. Κουβουτσάκης τα στελέχη του οργανισμού.

Ήδη αποχώρησε ο  Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος ο οποίος είχε αναλάβει την ψηφιακή επέκταση του ΔΟΛ και αναμένεται η σύγκρουση και με άλλα πρόσωπα στη αναδιάταξη του ΔΟΛ, που επιχειρείται, υπό την επίβλεψη του Σ. Ψυχάρη. Ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ δοκιμάζει συνταγές και αναζητεί λύσεις, ενώ αύριο αναμένεται να πάει στην ΕΣΗΕΑ και να παρουσιάσει το “σχέδιο εξυγίανσης” μετά το νέο κύκλο απολύσεων σε “Νέα” και “Βήμα”.

Η ΕΣΗΕΑ εμφανίζεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας, αν υπάρξει πρόθεση για μεγάλο όγκο απολύσεων.