Τέσσερις ξένες σειρές κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τη Δευτέρα στις 23.15 έρχεται σε πρώτη προβολή το "Game of thrones" μία σειρά που είναι βασισμένη στα διεθνώς best seller βιβλία φαντασίας του R.R. Martin, και εκτυλίσσεται σε έναν φανταστικό κόσμο όπου ζουν παράλληλα άντρες και γυναίκες τόσο έντιμοι όσο και ανήθικοι, όπως ακριβώς και στον πραγματικό, δικό μας, κόσμο. 

Στα Επτά Βασίλεια του Westeros, όποιος κατέχει τον "Σιδερένιο Θρόνο", κατέχει και απίστευτη δύναμη! Η σειρά επικεντρώνεται στην άνοδο και την πτώση διαφόρων ευγενών οικογενειών που επιθυμούν διακαώς αυτή τη δύναμη! 

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ξεκινά η κοινωνική δραματική σειρά "RINGER" στις 23.15. Η Bridget Kelly είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά. Είναι "καθαρή" εδώ και έξι μήνες και προσπαθεί να βάλει τη ζωή της και πάλι σε τάξη, όταν γίνεται, άθελά της, μάρτυρας μιας δολοφονίας! Η Bridget όμως ξέρει ότι ο Victor δεν μπορεί να την κρατήσει ασφαλή και για αυτό τρέπεται σε φυγή χωρίς να πει σε κανέναν, ούτε και στους πιο κοντινούς της φίλους που πηγαίνει.Για να κερδίσει λίγο χρόνο, έρχεται σε επαφή, ύστερα από έξι χρόνια, με την δίδυμή της αδερφή, Siobhan. Όταν η Siobhan ξαφνικά εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος, η Bridget αποφασίζει να πάρει τη θέση της...

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Sarah Michelle Gellar (Bridget Kelly/ Siobhan Martin), Kristoffer Polaha (Henry Butler), Ioan Gruffudd (Andrew Martin), Nestor Carbonell (Agent Victor Machado), Mike Colter (Malcolm Ward)

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου θα προβληθεί ο 11ος κύκλος της σειράς CSI LAS VEGAS: στον τόπο του εγκλήματος στις 23.15. 
Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Λας Βέγκας. Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας προσπαθούν να λύσουν διάφορες μυστήριες υποθέσεις, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Laurence Fishburne (Dr. Raymond Langston), Ted Danson (D.B. Russell), Elisabeth Shue (Julie Finlay), George Eads (Nick Stokes), Paul Guilfoyle (Captain Jim Brass), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Dr. Albert Robbins), David Berman (David Phillips), Wallace Langham (David Hodges), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Marg Helgenberger (Catherine Willows)

Και οι πρεμιέρες της εβδομάδας κλείνουν με τον δεύτερο κύκλο του αστυνομικού δράματος "BLUE BLOODS" την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 23.15.

Η σειρά αυτή ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Reagan και την αφοσίωσή τους στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Παρά το γεγονός πως είναι μια αρκετά δεμένη οικογένεια, οι Reagan έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με την απόδοση δικαιοσύνης..

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Tom Selleck (Frank Reagan), Donnie Wahlberg (Danny Reagan), Bridget Moynahan (Erin Reagan-Boyle), Will Estes (Jamie Reagan), Len Cariou (Henry Reagan), Amy Carlson (Linda Reagan), Sami Gayle (Nicky Reagan-Boyle)

TAGS