current views are: 1

17 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση10:22

Η Γερμανού «ψαρεύει» νούμερα και έρωτες!

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Ναταλία Γερμανού γυρνά στον… τόπο του εγκλήματος, την παλιά της τηλεοπτική στέγη.

Δημοσίευση 10:22’
αρθρο-newpost

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Ναταλία Γερμανού γυρνά στον… τόπο του εγκλήματος, την παλιά της τηλεοπτική στέγη.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Ναταλία Γερμανού γυρνά στον… τόπο του εγκλήματος, την παλιά της τηλεοπτική στέγη.

Θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή βράδυ την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται». Πρόκειται για ένα βραδινό talk show στη διάρκεια του οποίου η παρουσιάστρια πρέπει να κάνει… juicy ερωτήσεις στους καλεσμένους της, να εκμαιεύσει κατά έναν τρόπο την πιο προσωπική τους αλήθεια. Εγχείρημα δύσκολο καθώς μέχρι στιγμής η γοητευτική παερουσιάστρια μας έδειχνε το καλό της τηλεοπτικό πρόσωπο, αποφεύγοντας να φέρει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της. Η τηλεοπτική της εμπειρία και άνεση στον φακό της δίνει όμως, το απαραίτητο πάτημα και κάτι μας λέει πως μια χαρά θα τα καταφέρει η Ναταλία. 

Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος που θα κάτσει στον καναπέ της και θα υποστεί δοκιμασίες; Ο νεαρός σύντροφός της Μάνος Ιωάννου αλλά και η θεατρική του παρέα από την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Η Ναταλία δείχνει αποφασισμένη να δώσει ένα γερό χτύπημα στην AGB και να κερδίσει τον ανταγωνισμό (απέναντί της θα παίζει η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ). Ψάρεψε τον έρωτα, ψαρεύει και τα νούμερα τώρα… Γάτα η Ναταλία!

Φ.Π.