Στις 18:45 το απόγευμα της Κυριακής ο Στέλιος Παρλιάρος με ανανεωμένη και αστείρευτη διάθεση δημιουργίας, αρχίζει τη νέα του τηλεοπτική χρονιά στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες».

Φέτος, μαζί με τον έμπειρο ζαχαροπλάστη Φώτη Χρυσανθίδη μας προσκαλούν σε ένα ακόμα απολαυστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Ξεδιπλώνουν και μεταδίδουν την γνώση και την εμπειρία τους για την παρασκευή λαχταριστών γλυκών, από την Ελλάδα και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές.

Με  κινηματογραφική προσέγγιση και ξεχωριστή αισθητική, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης μας προσφέρει τις πιο «γλυκές» εικόνες της τηλεοπτικής μας καθημερινότητας.

Ο Στέλιος Παρλίαρος «χτυπάει το κουδούνι» και το μάθημα για υπέροχα σπιτικά γλυκά αρχίζει σήμερα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Μία σοκολατένια πρεμιέρα με τούρτα σοκολάτας γάλακτος με πορτοκάλι, πλούσια μους σοκολάτας και τάρτα με καραμελωμένες σοκολάτες και αλάτι.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός μας μαθαίνει, για άλλη μια χρονιά, την πιο οικεία εκδοχή της υψηλής ζαχαροπλαστικής. 

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 18:45 μ.μ. στον ΣΚΑΪ.