Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η ειδική προβολή του 1ου επεισοδίου της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα», που θα προβληθεί το Νοέμβριο αποκλειστικά στον OTE TV.

Η προβολή, την οποία διοργάνωσε ο OTE TV ειδικά για τους συνδρομητές του, έγινε στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, παρουσία του ίδιου του Λάκη Λαζόπουλου, των συντελεστών του «Δια Ταύτα» και στελεχών του OTE.

Με τον τίτλο «Η Μαύρη Υπηρέτρια», το πρώτο επεισόδιο του «Δια Ταύτα» φιλοξενεί σε κεντρικό ρόλο την «πλούσια» των 10 Μικρών Μήτσων ως «Ντέμη Καγκελοπούλου», αλλά και τον αστυνόμο Φευγουλέα. Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει guest εμφάνιση, όπως και ο Τρύφωνας Καρατζάς στο ρόλο του δικηγόρου Τιμολέοντα, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς υποδύεται τον εαυτό του. Στους κεντρικούς ρόλους, εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο, βρίσκουμε τον Κώστα Κόκλα, τη Σοφία Μουτίδου, τον Κώστα Κορωναίο κα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο ΟΤΕ Cinema 2 τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ, στο κανάλι OTE Cinema 2 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.

Ο OTE TV είναι συμπαραγωγός της σειράς σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

TAGS