Πρώην εργαζομένοι της «Χ.Κ. Τεγόπουλος» μήνυσαν τη συνεκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» επειδή «εμπόδισε δολίως πλειστηριασμό τυπογραφικού χάρτου», το οποίο είναι δεσμευμένο υπέρ των εργαζομένων που διεκδικούν εδώ και δύο χρόνια την καταβολή δεδουλευμένων τους.
     
Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» τον χώρο της εκτυπωτικής μονάδας της Χ.Κ. Τεγόπουλος στο Κορωπί είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης πλειστηριασμός για το χαρτί εκτύπωσης, το οποίο είναι δεσμευμένο υπέρ των εργαζομένων.

Ωστόσο, ο χώρος όπου θα γινόταν ο πλειστηριασμός ήταν κλειστός και η εταιρεία δεν διευκόλυνε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τη διαδικασία.

Στη συνέχεια πρώην εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» και της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» κατέθεσαν μήνυση κατά της συνεκδότριας της «Ε» στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι της.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας βρέθηκαν στην οικία της Μάνιας Τεγοπούλου για να τη συλλάβουν, όμως δεν τους επετράπη η είσοδος, καθώς δεν υπήρχε συνδρομή εισαγγελέα για να γίνει δυνατή η σύλληψή της.