current views are: 2

29 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση13:27

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια, αισθάνεται 20 – 25 και όλοι της ψάλλουν τα «ωσαννά»!

Παραβγαίνοντας στο ποιος θα πει τα πιο καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, κύλησε η σημερινή μέρα στα κανάλια και στις λογιών λογιών εκπομπές.

Δημοσίευση 13:27’
αρθρο-newpost

Παραβγαίνοντας στο ποιος θα πει τα πιο καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, κύλησε η σημερινή μέρα στα κανάλια και στις λογιών λογιών εκπομπές.

Παραβγαίνοντας στο ποιος θα πει τα πιο καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, κύλησε η σημερινή μέρα στα κανάλια και στις λογιών λογιών εκπομπές.

Η ίδια πρόβαρε, στη δική της ομώνυμη εκπομπή, μποτάκια, απ’ αυτά που οι άλλες γυναίκες μόνο ονειρεύονται, του Δούκα Χατζηδούκα, λέγοντας: «Καλά τώρα αισθάνομαι είκοσι χρονών, ενώ πριν αισθανόμουν είκοσι πέντε»! Διότι η ηλικία είναι θέμα πατούμενου και τσάντας που κρατάς! Πιο πριν ανάμεσα στους άλλους που γιόρταζαν ως εθνική επέτειο τα γενέθλια της κραταίας βετεράνου παρουσιάστριας ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσίνου δήλωναν: «Η Μενεγάκη για είκοσι χρόνια είναι «σόλο κλαρίνο». Δεν το έχει κάνει κανένας άλλος αυτό για να δούμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» και «η Ελένη είναι συνεπής σε όλο αυτό που πρεσβεύει, δεν έχει «εξαπατήσει» ποτέ το κοινό της. Εγώ θεωρώ ότι είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω γνωρίσει στα τηλεοπτικά δρώμενα», και «η Ελένη ήταν κουκλάρα, καρασέξι και ταυτόχρονα καθόλου «επιθετική» προς τη γυναίκα που έβλεπε την εκπομπή της. Είναι τεράστιο γατόνι».

Ο Ουγγαρέζος έσπευσε να την παρομοιάσει με τη Φαίη Σκορδά διότι και αυτή είναι προσιτή στην νοικοκυρά, όλοι είπαν καλές κουβέντες για όποια ξανθιά κυρία επιθυμούσαν και τέλειωσε και αυτή η μεγάλη τηλεοπτική επέτειος. Και ήσαν αυτοί χλιαροί και εμείς όσο χειρότερα γίνεται, χαζεύοντας τις ζωηράδες τους, σε ζωντανή σύνδεση… 

Α.Τ.