Συγκινούνται, βουρκώνουν, αγαπιούνται, ζηλεύονται, μοιράζονται τις μεταξύ τους κοινοτυπίες ανάγοντας τες σε συμπαντικές στιγμές που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε.

Και καλά οι Κωστόπουλος – Μπαλατσινού διατηρούν ένα πολιτισμικό επίπεδο τέτοιο που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να μάθουμε τι τους είπαν τα παιδιά στο σπίτι, αν έτυχε το σουφλέ, αν έδεσε η μπεσαμέλ, αν λέει η μια τον άλλον χοντρό ή κοντό ή καράφλα ή γυαλάκια ή ξέρω γω τι άλλο και καλά έξυπνο και μεταξύ τους τρυφερό και καλά!

Ανάμεσα στα δυο ζευγάρια που μοιράζονται την καθημερινότητα στα μεγάλα κανάλια, ήρθε να προστεθεί και το ευσυγκίνητο ζευγάρι Καραβάτου – Κατσούλης, όπου αυτός ως καλεσμένος της εκπομπής της συζύγου, είδε ένα αφιερωματικό – βίντεο, υμνητικό σα να 'ταν ο Ολιβιέ πριν χρησθεί σερ από την Ελισάβετ για την προσφορά του στο κλασικό παγκόσμιο θέατρο. Βουρκωμένος δεν έκρυψε το πόσο αγάπη νιώθει για τη γυναίκα του σε σημείο να απορούμε αυτά πρέπει να τα βλέπουμε στην τηλεόραση, σαν εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου με σελέμπριτι ή πρέπει να τα λένε σπίτι τους, μεταξύ τους; 

Α.Τ.