Το ντέρμπι αιωνίων θα το δείτε στη NOVA. Πριν και μετά να είστε συντονισμένοι στο gazzetta για έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο χωρίς προηγούμενο στο διαδίκτυο!

Είναι το ματς της χρονιάς, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες. Είναι το ματς που περιμένει με κομμένη ανάσα όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Γι' αυτό και το gazzetta.gr, με απόλυτο σεβασμό στους αναγνώστες του, ετοίμασε άλλη μια ΖΩΝΤΑΝΗ τηλεοπτική υπερπαραγωγή για την καλύτερη δυνατή και πιο ποιοτική ενημέρωση σας!
 
Τι θα περιλαμβάνει το μενού της έκτακτης εκπομπής; 
 
Δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές ιστορικών ντέρμπι, και επί σειρά ετών αρχηγοί των αιωνίων, ο Άγγελος Μπασινάς και ο Αντώνης Νικοπολίδης, παρόντες στην αίθουσα σύνταξης του gazzetta που θα μετατραπεί σε studio, αναλύουν πριν, στη διάρκεια και μετά το ντέρμπι όσα συμβαίνουν στη Λεωφόρο! Προβλέπουν τον νικητή, τα σημεία κλειδιά, θυμούνται derby stories, ξετυλίγουν το κουβάρι με τις καλύτερες και τις χειρότερες αναμνήσεις τους, βλέπουν με ποδοσφαιρική ματιά όσα δε μπορούν να δουν όσοι κρίνουν τέτοιους... χορούς χωρίς να έχουν χορέψει ποτέ!
 
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο Βασίλης Σαμπράκος, ο Μιχάλης Τσόχος, ο Δήμος Μπουλούκος και ολόκληρο το επιτελείο του Gazzetta συντονίζουν, σχολιάζουν, συνομιλούν με τους εκλεκτούς καλεσμένους και δίνουν πάσες στη Λεωφόρο!
 
Διότι η άλλη μισή ομάδα του gazzetta.gr με επικεφαλής τους ρεπόρτερ των δύο ομάδων, θα έχουν ως δεύτερο «αρχηγείο» το «Απόστολος Νικολαΐδης» για να σας μεταφέρουν τα πάντα! Τοποθετήσεις επισήμων, αφίξεις των ομάδων, ατμόσφαιρα, θα τα δείτε ζωντανά από τις κάμερες του gazzetta.gr που θα κινούνται σαν ελεύθεροι σκοπευτές στη Λεωφόρο. 
 
Όλα αυτά πριν τον αγώνα γιατί μετά ακολουθεί το κυρίως πιάτο.
 
Πρώτα απ' όλα τα highlights της αναμέτρησης, τα γκολ, οι καλύτερες και οι αμφισβητούμενες φάσεις!
 
Το Gazzetta με τη λήξη του αγώνα ανοίγει τις κάμερες για να δείτε Live από τη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στη Λεωφόρο. 
 
Ταυτόχρονα, στο κεντρικό studio, στην αίθουσα σύνταξης του Gazzetta, θα δείτε πώς φτάνουμε από την... παραγωγή της είδησης στην κατανάλωση. Οι συντάκτες παρεμβαίνουν και ενημερώνουν ζωντανά για κάθε νεότερο που καταφθάνει στην αίθουσα σύνταξης, από τη Λεωφόρο και όχι μόνο...
 
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανάλυση του Αντώνη Νικοπολίδη και του Άγγελου Μπασινά, που θα μας κάνουν την τιμή ως αδελφικοί φίλοι που είναι μεταξύ τους, να εμφανιστούν για πρώτη φορά εν ώρα ντέρμπι σε τηλεοπτική εκπομπή αναλύοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο όσα έγιναν στα 90 λεπτά, αλλά και να καταδείξουν στο κοινό ότι το ποδοσφαιρο έχει περισσότερους λόγους να ενώνει παρά να χωρίζει!
 
Το Σαββατόβραδο όμως, δεν τελειώνει εκεί. Θα είναι... πολύ μεγάλο. Στις 11 το βράδυ κλείνει ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής και ανοίγει ο τρίτος.
 
Ο Τάσος Νικολογιάννης και ο Ηρακλής Αντύπας έρχονται από τη Λεωφόρο και ανοίγουν τις τηλεφωνικές γραμμές για να συνεχίσουν μαζί σας το ντέρμπι... όσο πάει! 
 
Θέση όμως μπορείτε να πάρετε σε όλη τη διάρκεια της μαραθώνιας τηλεοπτικής εκπομπής μέσα από το Live Chat που θα είναι ανοιχτό από νωρίς το απόγευμα για να θέτετε ελεύθερα, αλλά σε κόσμια πλαίσια, τα δικά σας ερωτήματα στον Νικοπολίδη, τον Μπασινά και τους παρουσιαστές.
 
Η σέντρα του ντέρμπι θα γίνει στις 7:30 μ.μ.. Από τις 6 ως τις 7:30 και από το τέλος του αγώνα μέχρι τα ξημερώματα, το ραντεβού σας δίνεται στην πρώτη ιστοσελίδα της χώρας!