current views are: 1

11 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση15:37

Αλλαγές στον ΔΟΛ

Δομικές αλλαγές στις διευθυντικές ομάδες των εφημερίδων του ΔΟΛ.

Δημοσίευση 15:37’
αρθρο-newpost

Δομικές αλλαγές στις διευθυντικές ομάδες των εφημερίδων του ΔΟΛ.

Δομικές αλλαγές στις διευθυντικές ομάδες των εφημερίδων του ΔΟΛ ετοιμάζει ο Σταύρος Ψυχάρης μετά και την «εθελουσία» απόλυση του Στέλιου Σοφιανού.

Πέρα από το γνωστό ανακάτεμα της τράπουλας, οι αλλαγές θα γίνουν και για λόγους ουσίας μετά και τις συγχωνεύσεις καθώς προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς οι ενοποιήσεις όλων των τμημάτων στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα». Μέχρι τώρα έχουν συγχωνευτεί τα τμήματα της διόρθωσης, το καλλιτεχνικό, το αθλητικό, το ρεπορτάζ, τα ατελιέ. Πλέον όλοι τα κάνουν όλα, για τις δύο εφημερίδες κι όχι μόνο.

Την επίβλεψη της γαλέρας θα αναλάβει (και στα δύο φύλλα) ο Χρήστος Μεμής των Νέων, έμπιστος διευθυντής του Ψυχάρη που κατά ομολογία του αφεντικού του ΔΟΛ τα πάει περίφημα.

Από την άλλη πλευρά, ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, μοιάζει να τα έχει παρατήσει και όλοι στον ΔΟΛ αναμένουν σύντομα εξελίξεις επί του θέματος. Στην όλη ιστορία με τις αλλαγές διευθυντών, καταλυτικό ρόλο αναμένεται να έχει ο διευθυντής του ραδιοφώνου Βασίλης Χιώτης που βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Για τις απολύσεις και την γενικότερη ανακατωσούρα στα διοικητικά, οι περισσότεροι επιρρίπτουν ευθύνες στον «άρχοντα» του real estate, Παναγιώτη Κουβουτσάκη. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που δικαιολογούν τον Ψυχάρη λέγοντας ότι «ο Σταύρος δεν μπορεί να κάνει τίποτε αφού ο σύμβουλος τον βοηθάει να σταθεί με ισχυρές ενέσεις ρευστότητας».