Μετά την επιτυχία του «Dancing with the stars» ο AΝΤ1 ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο show τραγουδιού που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο μουσικό talent show «The Voice» που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.
 
Και ο παρουσιαστής μπορεί να έχει κλείσει, αλλά ο σταθμός αναζητά ακόμη την κριτική επιτροπή, στην οποία διακαής πόθος των συντελεστών φαίνεται πως είναι η παρουσία της Δέσποινας Βανδή.
 
Όπως αναφέρει το tlife.gr, το όνομά της έχει ακουστεί από το καλοκαίρι, ανάμεσα και σε άλλους κορυφαίους ερμηνευτές όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση και όλοι περιμένουν με αγωνία αν η Δέσποινα θα πει τελικά το “ναι”.
 
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το κανάλι του Αμαρουσίου και ο Γιάννης Λάτσιος “πολιορκούν” στενά την Δέσποινα, η οποία ήταν εξαρχής θετική με το ενδεχόμενο να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.
 
Αν και πολλές φορές της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει ή να μπει στην κριτική επιτροπή των μεγάλων talent shows που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα, όπως το Fame Story, Greek Idol, X-Factor και άλλα, η Δέσποινα δεν έχει κάνει αυτό το βήμα.
 
Για να δούμε αν τελικά ο Ant1 θα καταφέρει αυτήν τη φορά να αποσπάσει τη θετική απάντησή της και να την δούμε στο “The Voice”...