Η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά στο τέταρτο live του Dancing With The Stars δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστη από τον Πέτρο Κωστόπουλο, το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό Mou».

Ο οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Mega σχολίασε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι, αλλά θα πω το εξής: Αυτό που βλέπω εγώ είναι ο χορός της τρελής του Σαγιό. Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Πήγε εκεί και γύρναγε γύρω γύρω, πηδούσε στον αέρα. Μες στην τρέλα και τον αυτοσαρκασμό του, ο Λάκης Γαβαλάς είχε και μια αισθητική. Χτες όμως αυτό που είδα ήταν ένα τεράστιο καρκάτσουλο -χορευτικό και στιλιστικό. Δηλαδή έλεος, αλλά να μη χάσει το μέτρο γιατί πήγαμε σε βαριά κωμωδία. Χτες ήταν για τα μπάζα!».

Ωστόσο, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχτηκε ο εκκεντρικός δημιουργός Μόδας από τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας: «Ο Λιάγκας του είπε ότι όλο αυτό ήταν νούμερο για πλάκα, για γέλιο. Όταν απάντησε ο ίδιος ότι δεν είναι, εγώ λυπήθηκα. Ήταν στενάχωρο. Αυτό το πράγμα, ο αρχαίος Ερμής, ήταν ο Ερμής σε τρανς».