Ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Αννίτα SOS», που προβλήθηκε στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Δευτέρας, και αφορούσε έναν καλεσμένο ο οποίος εξομολογήθηκε στον αέρα ότι είναι ομοφυλόφιλος, έγινε αφορμή για αιχμηρά σχόλια από την Τζένη Μπαλατσινού και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής του Mega, για την Αννίτα Πάνια.

Ο Άρης Καβατζίκης ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας: «Εγώ έχω μία απορία. Η Αννίτα, που είναι μία τόσο έξυπνη γυναίκα, γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της;», με την Τζένη Μπαλατσινού να παίρνει τον λόγο και να σχολιάζει: «Εμένα με ενοχλεί κάτι στην εκπομπή της Πάνια, ότι "παίζει" συνέχεια με το νοητικό επίπεδο και το IQ των ανθρώπων. Εμένα αυτό με ενοχλεί και με προσβάλλει. [...] Δεν έχεις δικαίωμα να προβάλλεις τις αδυναμίες και το νοητικό επίπεδο του άλλου και να βγάζεις τον πιο "γκάου" για να κάνεις νούμερα».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος πρόσθεσε: «Αυτό που είδα χαλάει όλη την προσπάθεια για να καταφέρουν οι gay να μην αισθάνονται κομπλεξικά. Αυτό που εξέφρασε ο δημοσιογράφος με τον πιο σοβαρό τρόπο (αναφέρεται στην επιστολή που δημοσίευσε ο Θεόδωρος Ανδρεάδης- Συγγελάκης στην οποία παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος), χαλάει. Βγαίνει ο άλλος, κάνει την "τρελή" και λέει "θα το πω στον μπαμπά μου"», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Έτσι, γελοιοποιείται μια πολύ σοβαρή υπόθεση».

Και φυσικά η Αννίτα Πάνια δεν είναι άμοιρη ευθυνών για τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται στην εκπομπή της...