Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία" Γιάννης Μίχας, δήλωσε σήμερα ότι ο Δήμος Πειραιά μπορεί να πληρώσει άμεσα τους εργαζόμενους στο "Κανάλι ένα" με "δωδεκατημόρια" (επειδή ο δήμος δεν έχει προϋπολογισμό μέχρι τέλος Μαρτίου που ψηφίζεται με βάση το νόμο, έχει τη δυνατότητα για το πρώτο τρίμηνο να κατανείμει τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους που εισπράττει από το κράτος).

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακολουθούν αυτή τη διαδικασία και μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες", πρόσθεσε ο κ. Μίχας και ανέφερε ότι "ο προϋπολογισμός αναμένεται να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο γύρω στις 20 Μαρτίου και οι εργαζόμενοι στην καλύτερη περίπτωση θα πληρωθούν μετά τις 10 Απριλίου".

Ο κ. Μίχας τόνισε ότι "είναι αδιανόητο να μη δίδεται στη δημοσιότητα η λίστα των δημοσιογράφων που εργάζονται στο "Κανάλι ένα", καθώς, όπως τόνισε, "υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι, οι οποίοι, ενώ δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο σταθμός, πληρώνονται".

"Με διαφάνεια και νομιμότητα θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να πληρωθούν οι εργαζόμενοι", επανέλαβε χθες στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος.