Η Γωγώ Μαστροκώστα, που εμφανώς βαριότανε και έριχνε και τις μπλαζέ ματιές της στους άλλους παίκτες, ήταν η τέταρτη παίκτρια που αποχώρησε από το πατροπαράδοτο πλέον, χορευτικό show του ANT1.

Δέχτηκε την εξέλιξη της αποχώρησης η κ. Μαστροκώστα με το ίδιο βαριεστημένο ύφος που εμφανίστηκε σε όλη την βραδιά, ενώ η Δούκισσα Νομικού σε πιο ανθρώπινα παπούτσια και όχι σε όργανα βασανιστηρίου μπορούσε να κινηθεί και να συνεχίσει το παιχνίδι των μπηχτών με τον κ. Λάτσιο, όπως η προκάτοχος της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Κατά τα αλλά μεγάλη αδικημένη η Ευαγγελία Αραβανή, η όποια όπως πάντα έδειξε την κλάση της ως χορεύτρια και αριστοκρατική καλλονή για να ισοψηφήσει με τους εμφανώς χειρότερους της συμπαίκτες κ. Καληώρα, Χρύσπα και Γαβαλά. Άνετη, συμπαθέστατη, με χιούμορ και κανονικότητα πάντα και όχι με εξωγήινες φανφάρες στάθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πόσοι τηλεθεατές, τώρα, συντονίστηκαν στο χθεσινό DWTS; Ο μέσος όρος άγγιξε το 34.1% στο σύνολο και 29.5% στο κοινό 15-44. Συμπαθητικούλια το λες αν και τόσο μεγάλο show και το μόνο που παίζει στην τηλεόραση μπορούσε και καλυτέρα. Την ίδια ώρα μια ταινία της προκοπής, δεν είχαν προγραμματίσει τα κανάλια απέναντι στο Dancing αν και το «Illuminati» και όχι σε πρώτη προβολή, χάρισε στο Mega 21.3% στο σύνολο και 27.9% στο κοινό 15-44...

Α. Τ.