Καλεσμένος στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Θέμος Αναστασιάδης, λίγη, μόλις, ώρα μετά τη σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη προς το Δημόσιο.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, κ. Τζένη Μπαλατσινού δήλωνε στον αέρα της εκπομπής τους, πως πέρασε αυτοβούλως το κατώφλι της ΓΑΔΑ και παραδόθηκε αφού είχαν κινηθεί οι διαδικασίες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο της εκδοτικής εταιρίας του ΙΜΑΚΟ.

Ο Θέμος Αναστασιάδης εξέφρασε την δική του άποψη για την σύλληψη για χρέη του Πέτρου Κωστόπουλου, τονίζοντας: «Αυτή τη στιγμή που κάνουμε εκπομπή, απέναντι ο Πέτρος Κωστόπουλος παραδόθηκε για χρέη στο Δημόσιο. Η μισή Ελλάδα χαίρεται και η άλλη μισή στενοχωριέται. Το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο, ο οποίος στο κάτω, κάτω, έχει κάνει την πορεία του και πληρώνει τα λάθη του. Ερχονται και ζόρια στην ζωή και άσχημες μέρες. Εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του. Και να πω και ένα μπράβο στην Τζένη Μπαλατσινού που κάθεται και κάνει μόνη της την εκπομπή και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της. Έχω υποχρέωση να το πω.

Ο Θέμος Αναστασιάδης εξέφρασε και την γνώμη του για την παρουσίαση του Πρωινού του Μega από τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Υπήρξαμε κάποτε φίλοι. Τώρα δεν είμαστε. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει ο Πέτρος στην ζωή του ήταν η παρουσίαση του πρωινού. Αναγκάστηκε».