Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη και μιλώντας για το πολιτικότατο έργο που παρουσιάζει, το «Sorry I am Greek» μίλησε για ότι συζητήσαμε αυτές τις μέρες και μας απασχόλησε, κάνοντας μας να αισθανθούμε το κενό του απ την τηλεόραση, όλο αυτό το καιρό.

Απολαυστικότατος και σε μεγάλη ρέντα και ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί του, που ήρθε ο άνθρωπος και ξέσκασε απ το ξύλινο λόγο των πολιτικών που τους συναναστρέφεται κάθε μέρα.

Για τον ΆδωνιΓεωργιάδη ο Λάκης Λαζόπουλος, είπε την ευφάνταστη ατάκα πως μιλεί τόσο πολύ, ακατάσχετα και διαρκώς που δεν αντέχει. «Θέλω να του πετώ τελείες» είπε, πριν αναφερθεί στις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή! «Ο καθένας βγάζει προς τα έξω ότι καταλαβαίνει...» είπε και συνέχισε, «διαφωνώ ασφαλώς απόλυτα με ότι λέει, αλλά καταλαβαίνω ότι το μυαλό του με τον τρόπο που δουλεύει, δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο».

Και τότε ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: « δεν σας πρόσβαλε κύριε Σφακιανάκη»! Και ο Λάκης αμέσως είπε πως το μυαλό του παράγει μόνο αυτό, δεν λέει  ότι το μυαλό του είναι πιο μικρό, αλλά ας σκεφτεί κανείς τι εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή!

Αν δεν είδατε την εκπομπή, μη χολοσκάτε. Άρχισε ήδη η αναπαραγωγή της σε όλη την τηλεόραση, ξεκινώντας απ’ το ζεύγος Σκορδά και σύζυγο που πριν σχεδόν καλημερίσουν το κοινό τους, έπαιξαν αποσπάσματα. Όχι που θα χαν τέτοιο κελεπούρι τηλεθέασης…  

Α.Τ.