Ότι κι αν κάνει, γίνεται θέμα, ενώ το κοινό της, δεν δείχνει δεκαετίες τώρα να την χορταίνει. Η Ελένη Μενεγάκη έχει πια τόση άνεση στο πλατό, όσο αν βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της. Μόνο που σήμερα το πρωί, είχε την άνεση της κρεβατοκάμαρας.

Με λίγα λόγια ξεσήκωσε την εκπομπή όχι στον καναπέ ως συνήθως, του σκηνικού της, αλλά σε ένα  κρεβάτι, που είχε μεταφερθεί στο πλατό της.

Αφορμή για την πρωτότυπη αυτή αλλαγή του σκηνικού της «Ελένης» ήταν το θέμα της ενότητας της Μόδας της εκπομπής, που θα παρουσιαζόταν λίγη ώρα αργότερα και αφορούσε στιλιστικές επιλογές για τις ώρες χαλάρωσης μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, η 44χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εμφανίστηκε στην εκπομπή με τα ρούχα που είχε φορέσει η ίδια από το σπίτι της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έβγαλε τις μπότες της και φόρεσε λούτρινες παντόφλες- αρκουδάκια, που κράτησε καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Μ' αυτά και μ' αυτά τα προχωρημένα, ευφάνταστα, τόσο πρωτοποριακά ευρήματα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, συνεχίζει να ενδιαφέρει το κοινό, που του αρκεί να βλέπει την ξανθή παρουσιάστρια ξαπλωμένη στα μαξιλάρια και ας μη μιλεί καθόλου. Καμία σημασία δεν έχει η σκαλωτά, το πρόγραμμα της εκπομπής, αρκεί να χει κοντινά το φωτογενές πρόσωπο της Ελένης…

Α.Τ.