Με ένα άρθρο o διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, απαντά με σκληρό τρόπο στα δημοσιεύματα και τις φήμες που θέλουν να σχεδιάζεται η απομάκρυνση της Όλγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. 

Στο άρθρο του στο aixmi.gr με τίτλο «Ακλόνητη η Όλγα Τρέμη στο Mega παρά τους ευσεβείς πόθους» ο δημοσιογράφος επιτίθεται σε όσους διακινούν τέτοιες φήμες γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Για να γίνει δε πιο αληθοφανές το σενάριο εντάσσεται στο πλαίσιο της «κατάρρευσης» της θεαματικότητας των ειδήσεων του σταθμού. Ως κεντρικό πρόσωπο σε όλα αυτά εμφανίζομαι εγώ, ως διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega εδώ και 11 χρόνια, ο οποίος -υποτίθεται- σχεδιάζω την αλλαγή της Όλγας Τρέμη, ώστε να πάρει πάνω του… ταλαιπωρημένο δελτίο».

Όπως αναφέρει στο άρθρο του κανείς δημοσιογράφος δεν τον πήρε τηλέφωνο να ζητήσει πληροφορίες. «Τι λες Χρήστο για τις  "πληροφορίες" αυτές; Υπάρχει τίποτα ή είναι παραμύθια; Τέτοια δημοσιογραφία… Ποια διασταύρωση της πληροφορίας και κουραφέξαλα;», γράφει χαρακτηριστικά. 

Όπως τονίζει λοιπόν η Όλγα Τρέμη θα παραμείνει θα παραμείνει η κεντρική παρουσιάστρια του MEGA.

«H δημοσιογραφική της επάρκεια, η πολιτική της κρίση και η πολύχρονη εμπειρία της συμβάλλουν αποφασιστικά στη σχέση εμπιστοσύνης του δελτίου με τους πολίτες.

Και κάτι τελευταίο: Καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για τα τηλεοπτικά δελτία, τις εκπομπές, τις εφημερίδες, τους ραδιοσταθμούς, το διαδίκτυο. Η άποψη όλων είναι σεβαστή», καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.