Γράφει η Τιτίκα Ανουσάκη

Η μάχη της Δευτέρας στις τηλεοπτικές οθόνες είχε νικητές και λιγότερο «ηττημένους»...

Η πιο ξεκάθαρη επικράτηση ήταν αυτή της ψυχαγωγίας έναντι της ενημέρωσης που χθες προσέφερε «ανατρεπτική» δημοσκόπηση στο Mega και τον Γιάννη Πρετεντέρη και συνέντευξη με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση-με πολλά ανοιχτά θέματα όπως το ασφαλιστικό- στο Star και στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Οι Ράδιο Αρβύλα με 34,6% μέσο όρο και το Όλα Τρέλα του Θέμου Αναστασιάδη που άγγιξε ακόμα και το 41,7% (26,3% μέσος όρος) αναδείχθηκαν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της βραδινής ζώνης της Δευτέρας. 

Στις ενημερωτικές εκπομπές η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega «ανέτρεψε» τις πρόσφατες χαμηλές πτήσεις και κατάφερε να κρατήσει με τη μεγάλη δημοσκόπηση της GPO «άγρυπνο» το 16% του τηλεοπτικού κοινού... ενώ σε μικρή απόσταση «τερμάτισε» και ο Νίκος Χατζηνικολάου τον οποίο κατά μέσο όρο «είδε» το 15,2% του τηλεοπτικού κοινού.

Τα νεανικά κοινά «γυρίζουν» ακόμη περισσότερο την πλάτη στην ενημέρωση και η κατάταξη έχει ως εξής: Ράδιο Αρβύλα 40,6%, Όλα Τρέλα 34,5%, Στον Ενικό 10.8% και Ανατροπή 9,4%.  

Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή και όπως όλα δείχνουν η «κούρσα» θα είναι σκληρή και άκρως ανταγωνιστική...