Από τη Φανή Πλατσούρα

Σε εποχές δύσκολες, όπου η οικονομική κρίση έχει βγάλει εκτός αγώνα τα μεγαθήρια του ημερήσιου και περιοδικού τύπου, ο Νίκος Κεραμίδας, με το χέρι στην καρδιά -και τις οικονομίες μιας ζωής, κυρίως- βγαίνει επιθετικά στα περίπτερα με ένα περιοδικό που επιμένει δημοσιογραφικά, χωρίς να ακολουθεί την πεπατημένη των ιλουστρασιόν περιοδικών και με πρόσωπα όχι χιλιοπροβεβλημένα.

Δηλαδή στο Full Life, δε θα δείτε την Ελένη Μενεγάκη για ψώνια στην Κηφισιά, ούτε την Δέσποινα Βανδή να πηγαίνει, επιμελώς ατημέλητη τα παιδιά στο σχολικό. Αντίθετα στο Full Life, διαβάσαμε και ξεχωρίσαμε ένα ρεπορτάζ - έκπληξη για το διαζύγιο και το ιστορικό της κρίσης στον γάμο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και της Αικατερίνης Λαυρεντιάδη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν ακόμα τα ρεπορτάζ για το τι ή μάλλον ποιος συνδέει την χρυσή κληρονόμο Εριέττα Κούρκουλου και τη Μαρία Ηλιάκη, το τι απέγινε και αν διάγει μοναστικό ή κοσμικό βίο η Ναταλία Λιονάκη, το ισχυρό σοκ που πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του, καθώς οι συνεντεύξεις του πάντα ατρόμητου σε θέσεις Σταμάτη Μαλέλη και του σε πολλά άγνωστού μας Παντελή Παντελίδη.

Τη γνώμη τους χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος γράφουν στο περιοδικό ο Νίκος Μουρατίδης, ο Νίκος Νικητέας και η δική μας Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα κάθε Τετάρτη, έναντι 1,5 ευρώ και του ευχόμαστε ολόψυχα «καλοτάξιδο», μιας και οι εκδοτικές, δημοσιογραφικές απόπειρες στην εποχή μας είναι ένδειξη γενναιότητας και ανάγκη ελευθεροτυπίας…