current views are: 1

5 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση07:00

Σταμάτης Μαλέλης: Να μπούμε περισσότερο στην ψυχαγωγία

Mια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο ισχυρός διευθυντής του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης στο νέο περιοδικό Full Life και μίλησε για τα πάντα.

Δημοσίευση 07:00’
αρθρο-newpost

Mια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο ισχυρός διευθυντής του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης στο νέο περιοδικό Full Life και μίλησε για τα πάντα.

Mια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο ισχυρός διευθυντής του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης στο νέο περιοδικό Full Life και μίλησε για τα πάντα: την περιπέτεια υγείας του, την τηλεόραση και τις αλλαγές που αυτή χρειάζεται, τα πρόσωπα που κυριαρχούν στο μιντιακό τοπίο.

Μια όμορφη συνέντευξη που πήρε ο Νίκος Νικητέας από έναν άνθρωπο με δύο πτυχές: τη φαινομενικά σκληρή (του διευθυντή) και τη βαθιά ανθρώπινη του πραγματικού Σταμάτη Μαλέλη.

Ακολουθεί παρακάτω ένα μέρος της συνέντευξης:

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, δήλωσε: «Πήγα και ήρθα. Έπαθα τρεις με τέσσερις ανακοπές. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πιστεύεις ότι σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό με έκανε πολύ ευαίσθητο και λιγότερο φοβιτσιάρη. Πάνω απ΄ όλα όμως, έγινε καλύτερος άνθρωπος».

Οι αλλαγές που σκέφτεται για τον ΣΚΑΪ: «Πιστεύω ότι πρέπει να μπούμε περισσότερο στην ψυχαγωγία. Δηλαδή να κρατήσουμε τον δυνατό ενημερωτικό χαρακτήρα του ΣΚΑΪ και να ενισχυθεί το πρόγραμμα με ψυχαγωγία. Αυτό είναι σύγχρονο κανάλι! Αυτό θα έλεγα και στον Γιάννη Αλαφούζο αν με ρωτούσε, ενίσχυση του προγράμματος με σατιρική εκπομπή, νεανικό light talk show, ξένες σειρές κ.α».