Τι έδειξε η AGB για την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Στην πρωινή ζώνη νικήτρια αναγορεύτηκε η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σημειώνοντας 30,9% στο γενικό σύνολο και 25,4% στα νεανικά κοινά. Το ισχυρό lead in που δίνει καθημερινά στους Λιάγκα - Σκορδά στέκεται ικανό να τους χαρίσει επίσης την πρωτιά. Αναλυτικότερα χθες σημείωσαν το ποσοστό του 32,6% έναντι του 21,2% που έκανε το «Πρωινό mou» στο γενικό σύνολο.

Στη μεσημεριανή ζώνη νικητής ήταν η... επανάληψη αφού οι σειρές «Άκρως Οικογενειακόν» (27,8%) και «Κωνσταντίνου και Ελένης» (25,2%) πέρασαν στα νεανικά κοινά όλες τις ζωντανές μεσημεριανές εκπομπές. Μήπως, λέμε εμείς τώρα, πρέπει να γίνει άμεσα μια αλλαγή στη θεματολογία των συγκεκριμένων εκπομπών;

Σε ό, τι αφορά την απογευματινή ζώνη, το «Δέστε Τους» τερμάτισε πρώτο (16,8% και 23,8% στις ηλικίες 15-44) ενώ από τις απογευματινές σειρές επικράτησε το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 που συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Οι πίνακες τηλεθέασης έδειξαν επίσης πρώτο στα νεανικά το δελτίο του ΑΝΤ1, το οποίο έκανε 19,7% στο σύνολο και 22,6% στα νεανικά, ενώ ακολουθεί το MEGA με 19,8% στο γενικό και μόλις 13,8% στα νεανικά.

Τέλος, στο prime time νικητές ήταν τα «Κλεμμένα Όνειρα», η καθημερινή σειρά του MEGA που όλοι αγαπάμε και έφτασε μέχρι το 34%, αποδεικνύοντας την ανάγκη του τηλεθεατή για καλή ελληνική μυθοπλασία.

Φανή Πλατσατούρα