current views are: 2

12 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση17:33

«Έφυγε» ο Γιώργος Κολοκοτρώνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, Γιώργου Κολοκοτρώνη.

Δημοσίευση 17:33’
αρθρο-newpost

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, Γιώργου Κολοκοτρώνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου, Γιώργου Κολοκοτρώνη του Κων/νου, ο οποίος «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 73 ετών.

Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήλθε στην ΑΣΟΕΕ, όμως, από πολύ νωρίς τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Την επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» το 1959. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΒΡΑΔΥΝΗ», «ΗΜΕΡΑ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», στην ΥΕΝΕΔ, στο ΑΠΕ και τέλος από το 1995 έως τη συνταξιοδότησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ» ως Διευθυντής Σύνταξης.

Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης διέγραψε μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε ένας πολύ καλός συνάδελφος. Πάντοτε ευγενής, καλοσυνάτος, καταδεκτικός, πρόθυμος να βοηθήσει τους συναδέλφους του και να δώσει ευκαιρίες στους νέους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται την οικογένειά του και τους φίλους του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιώργου Κολοκοτρώνη θα ψαλεί αύριο Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 15.30 στη Μητρόπολη Αμαρουσίου.