Μία τούρκικη σειρά περιμέναμε από το Mega, τελικά δύο θα έχουμε προσεχώς.

Όπως αναφέρει το tvzapping, εκτός από την ''Εκδίκηση'', τη νέα δουλειά της Μπερέν Σάατ, την εμφάνισή της στο Prime time, στη θέση των ''Βασιλιάδων'' από Τρίτη έως Πέμπτη θα πάρει η τούρκικη σειρά-παραγωγής 2010- με τίτλο ''Κρυμμένες αλήθειες'', με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας από το ''Κισμέτ'' του ΑΝΤ1 Μπουράκ Χακκί, σε ρόλο αστυνομικού αυτή τη φορά. 

Ποιά είναι η υπόθεση; Μια φαινομενικά ιδανική οικογένεια θα δοκιμαστεί σκληρά και θ' ανακαλύψει ότι το όνειρο μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε εφιάλτη... O Zafer Demiray έχει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί: είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας του, παντρεμένος με τη γοητευτική Suna και έχουν τρεις κόρες, την Eylül, την Cansu και την Zeynep. Μαζί με τις αδελφές του και τους συζύγους τους έχτισαν μια ισχυρή οικονομική αυτοκρατορία. Το μυστικό της επιτυχίας του, θεωρεί ότι είναι πάνω απ' όλα οι άρρηκτοι συγγενικοί δεσμοί και η δύναμη της ευτυχισμένης οικογένειας. Ο Zafer καταξιώνεται και επισήμως καθώς επιλέγεται ως «ο επιχειρηματίας της χρονιάς» και όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται στη βίλα του για να γιορτάσουν αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Μετά την οικογενειακή γιορτή, η Zeynepκαι τα τρία ξαδέλφια της ζητούν την άδεια για να συνεχίσουν τη βραδιά τους σ' ένα κλαμπ της μόδας. 

Ο Zafer θα προθυμοποιηθεί να τους συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του και θα ζητήσει από την κόρη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτική… Όταν στις τρεις το πρωί, η Sunaκαι η Ipek, η αδελφή του Zaferπηγαίνουν στο κλαμπ για να πάρουν τα παιδιά, ανακαλύπτουν ότι η Zeynep έχει εξαφανισθεί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι της έχει συμβεί… Ο γοητευτικός αστυνομικός Kaan θα κάνει τα πάντα για ν' ανακαλύψει τη νεαρή Zeynep και να τιμωρήσει τους θύτες, μια που μέσα απ' αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσει να νικήσει και τους προσωπικούς του δαίμονες... Η επώδυνη πορεία της αναζήτησης του εξαφανισμένου κοριτσιού θα κάνει το πορτραίτο της ευτυχισμένης οικογένειας να σπάσει σε χίλια κομμάτια καθώς όταν πέσουν οι μάσκες θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι από καιρό... Κρυμμένες Αλήθειες!