Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη συνάντησε τον Τζώνη Καλημέρη η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», το βράδυ της Δευτέρας.

Ο επικεφαλής της τηλεόρασης του Alpha σχολίασε το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Νίκου Μουτσινά από το «Δέστε Τους», λέγοντας: «Το “Δέστε Τους” φέτος διανύει μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν. Δεν θα ήθελα να δω τον Νίκο να φεύγει από εκεί, αλλά η απόφαση είναι δική του», ενώ γενικότερα για την τηλεόραση σχολίασε: «Φέτος δεν υπάρχουν μεγάλες επιτυχίες, αλλά ούτε και μεγάλες αποτυχίες. Άλλες χρονιές θα είχαν κοπεί δυο τρεις εκπομπές, φέτος όχι».

Όσο για την εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στον ΑΝΤ1, σε συνέχεια των παλαιότερων δηλώσεών του, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Για την εκπομπή της Ναταλίας δεν μίλησα ποτέ άσχημα. Απλά είπα πως θα περίμενα κάτι πιο πλήρες από τη Ναταλία. Η Ναταλία είναι ένας τηλεορασάνθρωπος, ένα τηλεοπτικό ζώο, που ξέρει να προσαρμόζεται, να εκτιμάει, να διορθώνει, να προσθέτει και να αφαιρεί. Νομίζω το έκανε σε κάποιο βαθμό -στο πώς η ίδια αντιμετωπίζει την εκπομπή παρά στον τύπο της εκπομπής. Η ίδια έγινε καλύτερη και βέβαια την επιβεβαίωσαν και τα νούμερα».

Σχετικά με την επερχόμενη πρεμιέρα του «The Voice» στον ΑΝΤ1, ο ίδιος ανέφερε: «Το ζηλεύω λίγο αυτό. Έχω δει το format και στη Γαλλία και στην Αμερική, σε όλες τις εκδοχές, και το ζηλεύω», ενώ για την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα για τη θέση του παρουσιαστή τόνισε: «Ένας εξαιρετικά έμπειρος με πολύ αναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ άνθρωπος. Δεν μπορεί να χάσει, δεν μπορεί να το κάνει κακά αυτό που θα παρουσιάσει. Δεν είναι δυνατόν. Μπορεί να μην κάνει την έκπληξη, αλλά δεν τον φοβάμαι».