Στο «Όλα Τρέλα», που, παρεμπιπτόντως, έκανε πολύ υψηλά νούμερα χθες, ήταν καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έγινε και ο Νότης Σφακιανάκης πήγε στην εκπομπή του στον «ΣΚΑΪ».

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα ότι μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βρεις το δίκιο σου είναι ο τραμπουκισμός» είπε, «μετά από την πρώτη συνέντευξη, φαινόταν ότι έχουμε μια καλή χημεία, σηκώνω εγώ το κινητό «Έλα Νότη, γιατί στην πέφτουν έτσι;». «Τι να πω» μου λέει αυτός. Του λέω «Δεν έρχεσαι να τα πούμε;». Μου λέει «έρχομαι. Πότε;". Απαντώ «Την ερχόμενη Τετάρτη». «Κανένα πρόβλημα. Αν η εταιρεία είναι οκ, εγώ είμαι μέσα», κατέληξε ο κ. Μπογδάνος. Μιλάω με την εταιρεία και μου λένε και αυτοί πως «αν ο Νότης είναι οκ εμείς δεν έχουμε παράπονο». Μιλάω πάλι μαζί του τη Δευτέρα για το τελικό οκ και μου λέει πάλι «ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Και συνεχίζει: «Μου σκάει ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Δευτέρας από έναν μάνατζερ της εταιρείας που μου έγραφε: «Καταρχήν, ο Νότης δεν κατάλαβε και κατά δεύτερον, πιστεύουμε και εμείς και το μαγαζί ότι είναι πολύ σημαντικό η συνέντευξη να γίνει μετά την πρεμιέρα». Έκανα κάτι πάρα πολύ απλό. Αφού λογοφέραμε πολύ άσχημα με τον μάνατζερ, του είπα ότι σου το χρεώνω προσωπικά και αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι, γιατί με έλεγαν ψεύτη».

Και κατέληξε: «Θα έκανα το εξής: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Στην καρέκλα την κενή πίσω μου θα καθόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πίστευα ότι έχει λόγο τιμής και μετά θα έπαιζα κομμάτια από την προηγούμενη συνέντευξή του τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με πράγματα τα οποία είχε πει στην παρουσίαση του δίσκου. Θα κράταγε η εκπομπή 20-25 λεπτά».

Θέλει θυσία αρχών η επιτυχία και η αποκλειστικότητα, βλέπετε!

Α.Τ.