Δεν έφερε τα αναμενόμενα στο Megaλο κανάλι η πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς «Κρυμμένες αλήθειες» επηρεάζοντας συνολικά την απογευματινή ζώνη του καναλιού αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που για ακόμη μια μέρα ήρθε δεύτερο. 
 
Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η Fatmagul και το Μega έβαλε στη θέση της σε επανάληψη το 50-50 η επικράτηση του ΑΝΤ1 ήταν ολοκληρωτική ενώ πριν τα δύο αγαπημένα από το κοινό σίριαλ Μπρούσκο στον ΑNT1 και Fatmagul δημιουργούσαν σκηνικό μάχης στα κεντρικά δελτία με τους νικητές να εναλλάσσονται. 
 
Το τελευταίο δεκαήμερο όμως το κεντρικό δελτίο του ΑNT1 έρχεται σταθερά πρώτο αφήνοντας το Mega πίσω με τη διαφορά να αγγίζει ακόμα και τις έξι μονάδες (ενδεικτικά στις 17 Δεκεμβρίου το δελτίο του ΑNT1 είδε το 24,6%  των τηλεθεατών και του Mega το 18,4%). 
 
Χθες το Mega έριξε στη «μάχη» νωρίτερα απ'ότι αρχικά προγραμμάτιζε ένα νέο τουρκικό σίριαλ τις «Κρυμμένες αλήθειες». 
 
Το σημερινό ραβασάκι της AGB όμως έφερε χαμόγελα μόνο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Το κεντρικό δελτίο του έκανε 23,1% με το Mega να ακολουθεί με 18,2%. Τεράστια ήταν η διαφορά και για τα σίριαλ-lead in των δελτίων με το Μπρούσκο να έχει μέσο όρο τηλεθέασης 27,4% και το νέο σίριαλ του Mega 10,4%. 
 
Αν και ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα για τον νικητή της φετινής σεζόν απλά επιβεβαιώνεται πως τη «μάχη των 8» καθορίζει περισσότερο το τηλεοπτικό προϊόν που προηγείται. 
 
Τ.Α.
 
TAGS