Το ότι το πρωινό του ΑΝΤ1, έχει μια προσκόλληση γυμνασιακή στο sex, λες και απαρτίζεται από τον Μπόμπο και τον Τοτό αμολημένους σε παραλία γυμνιστών, είναι γνωστό.

Το ότι οι γυναίκες τηλεθεατές έρχονται σε δύσκολη θέση είναι επίσης, δεδομένο. Το ότι οι γυναίκες που συμμετέχουν στην εν λόγω εκπομπή, πρωτοστατούν στα σεξιστικά τάχα αστεία είναι όμως, απλώς θλιβερό!

Το σημερινό κρούσμα σεξισμού αφορούσε στη Λάουρα Νάργες, που γδυμένη αποκαλυπτικά μάθαινε ασκήσεις αυτοάμυνας! Ο σύζυγος της κα. Σκορδά θαυμάζοντας την ιδιότυπα, την προέτρεψε: «Δεν είναι ανάγκη να μιλήσεις, πήγαινε γύρω γύρω». Οι συνεργάτες, δημοσιογράφοι στο επάγγελμα οι περισσότεροι αλλάλαζαν ανακαλύπτοντας πως η Νάργες έχει –τι περίεργο!- γυναίκειο σώμα, με επωδό το: «Τρέλανέ μας! Τρελανέ μας».

Η κυρία Σάσα Σταμάτη, μάλιστα για να εναρμονιστεί με την αγοραία φρασεολογία θαύμασε, αποκαλώντας την: «τουμπανάκι»! Ψυχαγωγημένοι και μες στη διασκέδαση οι δύσμοιροι τηλεθεατές επιμορφωθήκαμε κιόλας, πως ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας, προφανώς χωρίζεται σε τουμπανάκια και… γκρανκάσες!

Α.Τ.