Πρεμιέρα κάνει, αποκλειστικά στον OTE TV, ο 4ος κύκλος του Downton Abbey, μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων κύκλων.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 23.00, σε υψηλή ευκρίνεια, στο OTE CINEMA 1HD και θα απολαμβάνουν ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, την ίδια μέρα και ώρα.

Ο 4ος κύκλος του Downton Abbey μας μεταφέρει στο 1922, έξι μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Matthew, με τη Mary Crawley να αναζητά μία νέα πορεία για την ίδια και το παιδί της, μέσα στον Πύργο. Οι διαρκείς αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον, δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους κατοίκους του Downton, αριστοκράτες και υπηρέτες, που βλέπουν τις ζωές τους να μπαίνουν σε νέα τροχιά.

Ο 4ος κύκλος της σειράς έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μ. Βρετανία, με 11,8 τηλεθεατές κατά μέσο όρο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Phyllis Logan και Jim Carter, ενώ ειδική εμφάνιση στον 4ο κύκλο κάνει o βραβευμένος ηθοποιός Paul Giamatti.

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τους συνδρομητές του και τον 5ο κύκλο του Downton Abbey, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει στη Μ. Βρετανία το 2014.

Ο OTE TV συνεχίζει να προσθέτει νέες ποιοτικές ψυχαγωγικές σειρές και ταινίες στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών του καναλιών, κάνοντας ακόμη πιο συναρπαστική την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του. Μέσα από τα κανάλια με ταινίες και σειρές του OTE TV, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, στα ανταγωνιστικότερα πακέτα της αγοράς.

TAGS