Μπορεί να ξεκίνησαν χλιαρά, όμως σιγά σιγά αυξάνουν τα νούμερα τηλεθέασής τους οι ''Κρυμμένες αλήθειες'', το νέο τούρκικο σίριαλ στο Mega. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή που μας πέρασε η σειρά έκανε 12,9% στο σύνολο, ανεβάζοντας σταδιακά τα ποσοστά της από την πρεμιέρα της Τετάρτης. 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Όπως αναφέρει το tvzapping.gr, ο ντετέκτιβ Καάν παραλαμβάνει ένα φάκελο με προσωπικές φωτογραφίες του Τζαφέρ και της Τζουλιντέ, της γραμματέως του και συνειδητοποιεί πως η Ζεϊνέπ ήξερε τα πάντα και είχε καταστρώσει κάποιο σχέδιο. 

Η Σουνά, όντας απελπισμένη, αναζητά μόνη της τη Ζεϊνέπ με τη βοήθεια μιας φωτογραφίας της, σε αυτήν την αναζήτηση όμως ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια, ο Καάν ανακαλύπτει μια καλύβα σε ένα δάσος μακριά από το κέντρο της πόλης, όπου ο απαγωγέας κρατούσε αρχικά τη Ζεϊνέπ. 

Όταν το μαθαίνει η Σουνά, του ζητά επιμόνως να την μεταφέρει εκεί, μην αντέχοντας όμως το θέαμα καταρρέει στην αγκαλιά του Καάν και εκείνη τη στιγμή καταφθάνει και ο Τζαφέρ...