Αυτά που ξέρατε με τα κανάλια να ρίχνουν τα καλύτερα προγράμματα τους παραμονές Πρωτοχρονιάς, να τα ξεχάσετε! Θα βολευτείτε με κάνα περασμένο μπουζούκι και κάνα καψουροπρόγραμμα με παλιά σουξέ και με τον παντός καιρού, survivor Σπύρο Παπαδόπουλο και το πρόγραμμα του στον ALPHA  που όλοι πίνουν και γλεντάνε και εμείς κοιτάμε από το σπίτι, κάνοντας πράξη το «φάτε μάτια ψάρια», αν εξαιρέσεις το φαί.

Την Τρίτη, λοιπόν, 31 Δεκεμβρίου, στις 22:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» φιλοξένει τους Δημήτρη Μπάση, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλη Σκουλά, Παναγιώτη Πράτσο και Νάντια Κοντογεώργη αλλά και τους Σωτήρη Καλυβάτση –μόνιμος πια στου Παπαδόπουλου- Παύλο Κοντογιαννίδη, Χάρη Ρώμα, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παρθένα Χοροζίδου.

Στα γλέντια του τραπεζιού θα μεθοκοπήσουν οι Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλας, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μάριος Αθανασίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μηνάς Βιντιάδης, Τζέση Παπουτσή, Ελένη Καστάνη, Πατρίκιος Κωστής, Βασιλική Αγγέλη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλλα Γιαμπουρά, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Αϊ γεια τους…  

Α.Τ.