«Έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή η δημοσιογράφος η Άννα Σαμπατακάκη. Ηταν μόλις 56 ετών. Είχε γνωρίσει για τα καλά την ανεργία, από όταν απολύθηκε από τη Βραδυνή. 'Ηταν όμως μια γυναίκα που αντιμετώπιζε τα πάντα με αξιοπρέπεια και 
ήθος. Την χτύπησε όμως ο καρκίνος. Νοσηλευόταν στο Σωτηρία.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη από το Ι. Ναό Ταξιαρχών στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 2 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Άννας Σαμπατακάκη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.

Η Άννα Σαμπατακάκη γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής. Επιπλέον, σπούδασε θέατρο στα εργαστήρια υποκριτικής του Κώστα Καζάκου και του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από κλαδικά περιοδικά το 1989 ενώ στη συνέχεια το 1992 εργάστηκε στην εφημ. «ΑΥΡΙΑΝΗ» απασχολούμενη στο ελεύθερο, το οικολογικό και το γυναικείο ρεπορτάζ. Το 1993 πηγαίνει στο «Δημοκρατικό Λόγο» και το 1997 στη «ΒΡΑΔΥΝΗ» όπου καλύπτει το ρεπορτάζ του θεάτρου. Εργάστηκε, επίσης, στις εφημερίδες « DAILY TIMES» και «VETO» καθώς και τον Τ/Σ «MEGA».

Η Άννα Σαμπατακάκη υπήρξε ένας ανήσυχος άνθρωπος με ευαισθησίες και καλλιέργεια. Είχε μεγάλη αγάπη για τις Τέχνες και ιδιαιτέρα το Θέατρο ενώ παράλληλα υπήρξε αγωνίστρια, αξιοπρεπής και αισιόδοξη ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του σύντομου βίου της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο.